8
Δεκέμβριος 2016

Το χρώμα του 2017

Έφτασε ξανά αυτή η εποχή του χρόνου που ανακοινώνεται από την Pantone, το χρώμα της ερχόμενης χρονιάς. Πέρυσι είχε κάνει την έκπληξη και είχε ανακηρύξει χρώμα της χρονιάς 2016… 2 αποχρώσεις. Φέτος επιστρέφουμε στα παλιά!!!

Τα περσινά χρώματα της Pantone, έκαναν θραύση. Το Rose Quartz και το Serenity το είδαμε σε κάθε δυνατή επιλογή. Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Αναρωτηθείτε πόσες φορές ακούσατε το όρο «Nude» στα γυναικεία είδη!!! Τυχαίο; Όχι καθόλου, μιας και αυτό ακριβώς το χρώμα είναι το Rose Quartz!!!

Για την χρονιά 2017 το χρώμα είναι… φυσικό!!!

Greenery 15-0343 και φυσικά είναι απόλυτα αναζωογονητικό . Με αρκετή δόση κίτρινου στο φάσμα του αντιπροσωπεύει την ελπίδα σε αντίθεση με τα 2 χρώματα του 2016 που απηχούσαν την αρμονία.

color of the year 2017

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας το έχουν υιοθετήσει κιόλας!!!
Πάρτε μια μικρή γεύση απο τις collection της Άνοιξης του 2017 απο 3 μεγάλους σχεδιαστικούς οίκους (Emilio Pucci, Michael Kors, Balenciaga)

2017 color collection

Οι αποχρώσεις του πράσινου γενικότερα στην ψυχολογία των χρωμάτων, αντανακλούν την υγεία και την ευζωία.
Μακάρι το 2017 να μας δώσει έστω και ψήγματα από αυτά τα 2.

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα γεμίσουμε με αποχρώσεις του πράσινου στις νέες κατασκευές ή στους ανασχεδιασμούς του 2017.
Βέβαια, όλα τα χρώματα δεν κάνουν για όλες τις ιστοσελίδες!!!

Εάν χρειάζεστε την συμβουλή μας, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2441 500500. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις δικές σκέψεις και αναζητήσεις.

TOP

Inquiry