Please enable JS

Οροι Χρησης

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το website του isotopon δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την αλληλεπίδραση των χρηστών σχετικά με θέματα γύρω από την κατασκευή ιστοσελίδων, τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, επαγγελματικής κάρτας, λογοτύπου, φυλλαδίων κλπ.
Ο χρήστης των υπηρεσιών του isotopon κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «ως έχουν» και το isotopon δεν υπέχει καμία ευθύνη σχετικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.
Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο isotopon διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο.
Η χρήση των υπηρεσιών από τους χρήστες του isotopon συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το isotopon δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του isotopon. Τα περιεχόμενα του isotopon παρέχονται «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα τους για συγκεκριμένο σκοπό.
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Επιπλέον το isotopon συνιστά στους χρήστες του να προβαίνουν στη διασταύρωση των παρεχομένων πληροφοριών.

“ΔΕΣΜΟΙ” (LINKS)
Το isotopon δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το isotopon ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΈΝΑΡΞΗ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Το isotopon διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο isotopon χωρίς να του ζητηθούν προσωπικά δεδομένα. Παρόλαυτα σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί ως χρήστης στο isotopon ή σε κάποια από τις υπηρεσίες του (BLUEprints, επικοινωνία κλπ) θα απαιτηθούν ορισμένα προσωπικά στοιχεία όπως Όνομα, Επώνυμο, UserName, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), Τηλέφωνικός αριθμός επικοινωνίας κ.α
Προσωπικά στοιχεία (κυρίως Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μπορεί επίσης να ζητηθούν και όταν οι χρήστες επιθυμούν να εγγραφούν στην Λίστα Ενημέρωσης μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (newsletter), ή στην υπηρεσία αυτόματης κοστολόγησης.
Tο isotopon ακολουθεί την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις ή με οποιονδήποτε τρόπο απο τους επισκέπτες/πελάτες τυης ιστοσελίδας, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την:
• εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το isotopon στους χρήστες του,
• ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,
• επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,
• ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του isotopon,
• ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων,
• εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site,
• χρησιμοποίησή τους σε νομικής φύσεως εργασίες,
• διασφάλιση της ακεραιότητας του isotopon και πάσης φύσεως διασφάλιση των συμφερόντων του.

Κατ’ εξαίρεση το isotopon δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:
• Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων
• Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά προσωπα με τα οποία συνεργάζεται το isotopon και μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας από το isotopon.
• Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το isotopon παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν / επικαιροποιήσουν ή ακόμα και απλώς να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, επισκεπτόμενοι απλώς είτε τη σχετική online τοποθεσία είτε αποστέλλοντας email με το αίτημα τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

IP ADDRESSES
H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στις σελίδες του isotopon. Η διεύθυνση IP των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, κρατείται για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των συστημάτων του isotopon (server, data base, δικτύου, νομικής φύσεως εργασίες κ.α ) και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του isotopon δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί -τηρουμένης της κατά Νόμον προβλεπόμενης διαδικασίας- από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές ή άλλες κρατικές αρχές.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και όχι για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του isotopon. Η επιστροφή χρημάτων, έχει ισχύ από την στιγμή αδυναμίας, ή κακής  παροχής των συμφωνηθέντων υπηρεσιών και η περίοδος χάρητος είναι 30ήμερη (ημερολογιακές ημέρες). Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για το ποσό της προκαταβολής και καταβάλλεται εντός 5 εργασίμων ημερών από την στιγμή επικύρωσης της δυσλειτουργίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Το isotopon μπορεί να αλλάξει τις τιμές και το είδος των προσφορών του κατά το δοκούν και χωρίς ενημέρωση. Οι προσφορές έχουν ισχύ για τις αναγραφόμενες υπηρεσίες και κατά την ενεργή τους περίοδο. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής, δεν έχουν ισχύ παρελθόντες προσφορές.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ (FREE) ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ
Το isotopon διατηρεί το δικαίωμα να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε συμβουλευτική εργασία (προσχεδιασμό, μελέτη, ανάλυση κλπ) του ζητηθεί είτε με αυτόματο τρόπο (φόρμες επικοινωνίας), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εαν αυτο κριθεί σκόπιμο απο μέρους του. Η απόφαση της μη εφαρμογής των όποιων ελεύθερων (free) συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μονομερής και το isotopon δεν υποχρεούται να εξηγήσει τους λόγους που το ανάγκασαν να προβεί στην διακοπή των ελεύθερων (free) συμβουλευτικών υπηρεσιών (δωρεάν προσχεδιασμός μακέτας, μελέτη, ανάλυση κλπ).

“ΔΕΣΜΟΙ” (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES
Το isotopon περιλαμβάνει links (”δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το isotopon για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.
To isotopon δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ'αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. To isotopon δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από χρήση του κόμβου.


ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
Η εγγύηση κατώτερης τιμής παρέχεται απο το isotopon προς τους πελάτες στους οποίους αποστέλλονται προσφορές κατασκευής ιστοσελίδας.
Η εγγύηση κατώτερης τιμής αφορά την ισόποση οικονομική προσφορά του isotopon με οικονομική προσφορά διαφορετικής εταιρείας που έχει αποσταλεί στον ενδιαφερόμενο μειωμένη περεταίρω κατά 10%.
Προϋποθέτει την ύπαρξη προσφοράς με τα ίδια χαρακτηριστικά από άλλη εταιρεία η οποία προσφορά θα έχει διαφορετική (χαμηλότερη) τιμή από αυτή του isotopon.
Οι δύο προσφορές θα πρέπει να έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες και για την πιστοποίηση της ύπαρξής της, η προσφορά θα πρέπει να αποσταλεί στο isotopon είτε με email είτε με κοινό ταχυδρομείο.
Εάν η προσφορά δεν αποσταλεί στο isotopon, παύει αυτόματα να ισχύει η «Εγγύηση κατώτερης τιμής».


Οροι χρήσης υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
H isotopon μέσω του δικτυακού τόπου, διαθέτει χώρο στο σκληρό δίσκο ιδιόκτητων και αποκλειστικά για δική της χρήση διακομιστών (servers), οι οποίοι διανέμουν στο Internet το αποθηκευμένο σε αυτούς υλικό και την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πελατών. Ο έτερος συμβαλλόμενος (πελάτης), προτίθεται να ενοικιάσει και να χρησιμοποιήσει τον προσφερόμενο από την isotopon εικονικό διακομιστή.
Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν και συναποδέχονται τα παρακάτω:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
H isotopon διαθέτει προς χρήση στον πελάτη τον συμφωνημένο χώρο, και γνωστοποιεί στον πελάτη τους κωδικούς πρόσβασης και τα λοιπά τεχνικά στοιχεία με τους οποίους μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Οι servers μας δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν σαν συστήματα αποθήκευσης αρχείων για αντίγραφα ασφαλείας, τοπικών προσωπικών υπολογιστών.
Όλες οι web based interactive (αλληλεπίδρασης) εφαρμογές συνομιλίας (chat) απαγορεύονται. Οι εφαρμογές αυτές συμπεριλαμβάνουν (και όχι μόνο αυτές) σε εφαρμογές συνομιλίας (chat) που χρησιμοποιούν κώδικα PHP, Perl, CGI, Python, Ruby κλπ (πχ Shoutboxes, Chatboxes κλπ). Κάθε εφαρμογή που υποστηρίζει/προσφέρει συνομιλία σε πραγματικό χρόνο (real-time) δεν επιτρέπεται.
Όλες οι web εφαρμογές που είναι εκτός εποχής (out of date) και έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα και καταγεγραμμένα κενά ασφαλείας (exploits κλπ) θα τερματίζονται αυτόματα χωρίς περεταίρω ενημέρωση του ιδιοκτήτη του λογαριασμού. Η ενημέρωση των προγραμμάτων που ενδεχομένως χρησιμοποιούνται στις τελευταίες εκδόσεις τους, είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του λογαριασμού.
Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται απο τις ενσωματωμένες υπηρεσίες των πακέτων φιλοξενίας (πχ sitebuilder κλπ) είναι αποκλειστικής ευθύνης του πελάτη και ουδεμία ευθύνη φέρει το isotopon για οποιαδήποτε δυσλειτουργεία παρουσιάσουν.

Οι ρυθμίσεις ασφαλείας του server (Apache και PHP) δεν δύνανται να μεταβληθούν καθ’ουδένα τρόπο, για λόγους αυστηρής ασφάλειας του server και των φιλοξενουμένων σε αυτόν, ιστοσελίδων.

O πελάτης συμφωνεί ότι το υλικό που θα ανεβάζει στον server θα είναι έτοιμο και δεν θα χρειάζεται καμία επιπλέον επεξεργασία από την isotopon για να λειτουργήσει, ότι έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της isotopon και ότι δεν είναι υπεύθυνη η isotopon να του προσδώσει αυτές τις γνώσεις .
O πελάτης αναγνωρίζει ότι το Internet δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν ελέγχεται από κανέναν, έτσι η isotopon δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιοσδήποτε χρήστης του Internet θα έχει πρόσβαση στον server οποιαδήποτε στιγμή. H isotopon θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο server να είναι διαθέσιμος ευρύτατα και με όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές.
O πελάτης συμφωνεί ότι η κύρια χρήση του λογαριασμού του θα έχει ως σκοπό την παρουσίαση ιστοσελίδων web (εταιρικών ή προσωπικών) και όχι τις υπόλοιπες βοηθητικές υπηρεσίες που προσφέρονται με το account του όπως η διανομή αρχείων σε τρίτους στο Internet μέσω web η FTP, ή τη λειτουργία mailing list, εκτός και αν ρητά συμφωνηθεί κάτι διαφορετικά.
Η isotopon δεν φέρει καμία ευθύνη από την διαγραφή, μεταποίηση ή καταστροφή αρχείων που έχουν τοποθετηθεί στους servers της εταιρίας καθώς και για την διακοπή παροχής της υπηρεσίας λόγω ατυχημάτων. Σε περίπτωση ατυχήματος η isotopon οφείλει να καταβάλει τις μέγιστες προσπάθειες ώστε να επανέλθει η ομαλή λειτουργία του συστήματος και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ιστοσελίδων.


Κοινή χρήση server
Οι λογαριασμοί φιλοξενίας ιστοσελίδων, παρέχονται ως έχουν, χωρίς καμία επιπλέον υποστήριξη εκτός εάν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό. Στην περίπτωση αυτή συγγράφετε λεπτομερέστατο ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο και περιγράφετε πλήρως το είδος της υποστήριξης καθώς και η διάρκεια αυτής