Please enable JS

Σχόλια πελατών

Άψογη συνεργασία και η βοήθεια με τα βιντεάκια φοβερή!


Φωτεινή Ιωάννου
babay.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop)

 

 

Είναι απο την συνεργασία που απλα την χαρακτηρίζεις ως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!
Εξαιρετική οχι μόνο απο το αποτέλεσμα που ουσιαστικά ξεπερνά τις προσδοκίες σου, αλλά και από την ίδια την διαδικασία.
Άμεση και γρήγορη επικοινωνία. Προθυμία και εξυπηρέτηση. Χρηστικότητα και δημιουργία. Συνέπεια και επαγγελματισμός.
Με λίγα λόγια
Συγχαρητήρια στον κύριο Αρκομάνη και την ομάδα του!
Να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.


Athens Biomedica Lab
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας / Λογότυπο / Εφαρμογές Εταιρικής Ταυτότητας)

 

 

Με μια λέξη ΑΨΟΓΗ, η συνεργασία μου με την isotopon για την κατασκευή του e-shop μου. Μια συνεργασία που σε όλα τα στάδια της, από την αρχική διερεύνηση και συμφωνία, το στάδιο του σχεδιασμού και υλοποίησης μέχρι αυτό της τελικής υποστήριξης, χαρακτηρίζεται με μια λέξη, από επαγγελματισμό! Άμεση η απάντηση και ανταπόκριση τους σε κάθε μου ερώτηση, απορία και πρόταση χωρίς σε καμιά φάση του έργου να δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα. Σύγχρονος τρόπος εργασίας, κάτι που προσωπικά με ικανοποίησε ιδιαίτερα, καθώς ολοκληρώσαμε ένα eshop χωρίς να χρειαστεί ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουμε! Τους ευχαριστώ πολύ!


Σταύρος Χασαπίδης
rockonskin.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop / Λογότυπο)

 

 

I appreciated isotopon’s web design ideas, responsiveness, speed and competitive price.


Anke Domdey
andobio.com
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop / Λογότυπο / Εφαρμογές Εταιρικής Ταυτότητας)

 

 

Μεγάλη προθυμία για εξυπηρέτηση ακόμη και μικρών λεπτομερειών, ομαλή συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων και προσαρμοσμένος σχεδιασμός σελίδας σύμφωνα με τις δικές μας ιδέες. Ευχαριστούμε τον Πάνo για τη διαρκή προσωπική του σχεδόν 24ωρη υποστήριξη.


Άγγελος Λεδάκης
alwaysyourfriend.org
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop)

 

 

Η συνεργασία μου με το isotopon ήταν άψογη! Παρότι αρχικά είχα μια επιφύλαξη λόγω του ότι το isotopon δε βρίσκεται στην πόλη μου, η επικοινωνία μας πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τηλεφωνικώς και μέσω email. Ο Πάνος ανταποκρινόταν άμεσα σε κάθε απορία μου και όσες διορθώσεις χρειάστηκαν έγιναν χωρίς καμία καθυστέρηση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Το isotopon προσφέρει εξαιρετική δουλειά σε πολύ καλή τιμή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!


Πατρίτσια Τσιούλη
patriciatsiouli.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας)

 

 

Με εντυπωσίασε η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Η συνεργασία παρόλο που δεν ήταν κάτω απο ιδανικές συνθήκες – ζούσα στο εξωτερικό με μεγάλη διαφορά ώρας – ηταν άψογη. Τα ζητούμενα κατανοήθηκαν πολύ γρήγορα απο την ομάδα και οι προτάσεις τους ήταν ευστοχές και δημιουργικές. Όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στον χρόνο τους ή ακομα και νωρίτερα. Για μας ήταν μια νέα εμπειρία για το πως αλληλεπιδράς με τους συνεργάτες και την αξία που δίνουν στις υπηρεσιες μας.


Μαργαρίτα Μαούνη
antiparosweddings.com
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας)

 

 

Σας ευχαριστώ για την άψογη δουλειά κάνατε αρκετά πράγματα παραπάνω από αυτά που ζήτησα με πολύ καλύτερη τιμή από αυτές που είχα πάρει. Για όσους ενδιαφέρονται συστήνω ανεπιφύλακτα. Μετά από έρευνα για να καταλάβουν.


Γεώργιος Καραγκούνης
karagounis.eu
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας / Λογότυπο / Εφαρμογές Εταιρικής Ταυτότητας )

 

 

Η Τουριστική εγκατάσταση στην Κέα με την επωνυμία «Green Island Resort» ανέθεσε μετά από έρευνα αγοράς στην εταιρεία isotopon την κατασκευή της τρίτης κατά σειρά ιστοσελίδας της. Εκ μέρους της ιδιοκτήτριας Κυπριακής εταιρείας που εκπροσωπώ βεβαιώνω ανεπιφύλακτα ότι η ποιότητα της σελίδας που κατασκεύασαν για μας είναι αρίστη. Όλοι στο isotopon και ιδιαίτερα ο Κος Αρκομανης με τον οποίο είχα προσωπική επαφή ήταν πρόθυμοι, υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού, γνώστες του αντικειμένου συνεργάσιμοι και πάντα στη διάθεση μας. Χωρίς υπερβολή αν ήταν να βαθμολογηθεί το αποτέλεσμα και ο τρόπος που οδήγησε σε αυτό η βαθμολογία θα ήταν εκ μέρους μας 9,9 στα 10. Εγώ προσωπικά και όλοι στην ομάδα μας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας και σας ευχαριστούμε θερμά.


Γιάννης Μαρκομιχελάκης
Green Island Resort Kea
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας )

 

 

Καθώς άρχιζε η επέκταση μας σε νέες αγορές, προέκυψε η ανάγκη για ολοκληρωμένο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδιο παραγγελιοληψίας κτλ. Έπειτα από αναζήτηση ημερών κατέληξα να συνεργαστώ με την isotopon λόγω των περίτεχνων και εμπεριστατωμένων γραφιστικών της λύσεων. Η συνεργασία μας άρχισε υπό πίεση χρόνου από πλευράς μου, διότι χρειαζόμουν μια λύση άμεσα στο ζήτημα της προβολής. Αρχικά, είχα άγχος για την ποιότητα του αποτελέσματος λόγω του περιορισμένου χρόνου περάτωσης του σχεδιασμού, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, ποιότητας και επαγγελματισμού της isotopon. Τελικά, η αποδοτική μας επικοινωνία και η άμεση αντίληψη των απαιτήσεων μου, έφεραν ένα άψογο αποτέλεσμα που προέκυψε από την επιλογή ανάμεσα σε πολλές στοχευμένες εναλλακτικές σχεδιασμού. Προτρέπω την συνεργασία με την isotopon, γιατί είναι σημαντικό να προχωράς με γνώστες του αντικειμένου τους!


Με εκτίμηση
Μάνος Σιγανάκης
WING PACK IKE
(Λογότυπο / Εταιρική Ταυτότητα )

 

 

Professional, efficient, effective! Recommended without hesitation.


Georgios-Ioannis Tsianos
gi-tsianos.com
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας )

 

 

Συνεργαζόμαστε αρκετό καιρό με την εταιρία πάντα μας εξυπηρετούν άμεσα και μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για τις επιχειρήσεις μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας.


Κωνσταντίνα Ζάγλαρη
nailpoint.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop )

 

 

Μετά από πολύμηνη έρευνα, με σκοπό την κατασκευή ιστοσελίδας του γραφείου μας, αποφασίσαμε να αναθέσουμε το έργο στην isotopon. Στην απόφαση αυτή μας οδήγησαν η δεξιότητα του Πάνου να κατανοήσει πλήρως τις επιθυμίες μας ως Γραφείο και στην συνέχεια αυτές να τις αποτυπώσει κατασκευαστικά στην ιστοσελίδα, καθώς και η γνωστική επάρκειά του τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα επικοινωνίας. Τόσο κατά την διάρκεια κατασκευής της ιστοσελίδας όσο και στην συνέχεια η συνεργασία μας είναι άψογη και το σημαντικότερο ανά πάσα χρονική στιγμή ανταποκρίνεται άμεσα. Ανεπιφύλακτα την isotopon την έχουμε συστήσει σε επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε.


Παντελής Μαλέτσικας
noisis7group.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Όταν ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή με την ομάδα του Isotopon, γοητευθήκαμε από την αίσθηση του «όλα είναι δυνατά» απέναντι στην ιδέα της ιστοσελίδας μας. Ακριβώς από την αρχή, μέχρι και τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, η συνολική προσέγγιση ήταν εξαιρετική. Ακόμα και μετά τη δημιουργία του Deepart, η ομάδα συνέχισε να είναι είναι πραγματικά δίπλα μας κάθε στιγμή. Thank you, Isotopon!


Χριστίνα Δημητρίου
deepart.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Η συνεργασία με το isotopon αποτέλεσε μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει για την έναρξη και διάδοση του διαδικτυακού μας καταστήματος. Αμεσότητα, αρτιότητα, ευγένεια, εμπιστοσύνη είναι στοιχεία που λάβαμε από τον κύριο Αρκομάνη. Πολύ ενημερωμένος τεχνικά και με πολλές ιδέες.


Μαρία Κουρελη
bykastalia.gr
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας και Eshop / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Η ανανέωση του site της εταιρείας μας αποδείχτηκε πραγματικά μία ευχάριστη εμπειρία λόγω της ποιότητας συνεργασίας με την Isotopon.
Προθυμία, δημιουργικότητα και αποδοτικότητα συνοψίζουν το πλαίσιο του project το οποίο δημιούργησε τελικά ένα ελκυστικό & λειτουργικό site.

Η Isotopon υποστήριξε ουσιαστικά τη προσπάθεια μας, κατανοώντας τις ανάγκες μας από τη πρώτη στιγμή και λύνοντας κάθε απορία ή προτείνοντας κατευθύνσεις και λύσεις σε ένα τοπίο το οποίο για τους περισσότερους από εμάς φαντάζει ξένο.

Ευχαριστούμε για το έργο καθώς και τα ανταγωνιστικά κοστολόγια!


Με εκτίμηση,
Σοφία Δανιηλίδου
(Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας )

 

 

Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω ένα website για την εταιρεία μου πήρα αρκετές προσφορές από Κύπρο και Ελλάδα όμως τελικά αποφάσισα να συνεργαστώ με το Isotopon. Ο λόγος; Απαντούσαν κατευθείαν σε ότι απορίες είχα, με απλό τρόπο και κατανοητό. Όλη η ομάδα ήταν παραπάνω από πρόθυμη και συνεργάσιμη, δεχόντουσαν αλλαγές και διορθώσεις της τελευταίας στιγμής καθώς και πρότειναν λύσεις που εγώ αγνοούσα σχετικά με το σχεδιασμό και την απόδοση της ιστοσελίδας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και σαφώς θα παραμείνουμε συνεργάτες για τα επόμενα χρόνια. Όχι μόνο συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε τις υπηρεσίες του Isotopon αλλά βεβαιώνω ότι κάθε πιθανή συνεργασία θα είναι απροσδόκητα αποδοτική!

Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Isotopon!

Νίκη Ματθαίου
Karma Recruitment
(Κατασκευή, Ανάπτυξη και Υποστήριξη Ιστοσελίδας )

 

 

Επαγγελματίες από κάθε άποψη! Σχεδιάζουν & παρουσιάζουν μοντέρνα & λειτουργικά site & δεν σταματούν εκεί! Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει το "after sale service". Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστούμε διόρθωση, τροποποίηση ή μία απλή ερώτηση είναι άμεσα διαθέσιμοι & με λύσεις! Χαίρομαι που τους εμπιστεύθηκα τη δημιουργία του site μου!

Κέλλυ Χατζηδημητρίου
Mybeautybox.gr
(After sales υποστήριξη Iστοσελίδας )

 

 

Η εταιρεία μας ασχολείται με επισκευές επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, πλύσης και ιματισμού. Το αντικειμενό μας είναι δεν είναι ευρέως γνωστό και θα θέλαμε να το επικοινωνήσουμε σε περισσοτέρους, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.
Τον Ιούνιο του 2016 αποφασίσαμε να αναθέσουμε στην ISOTOPON την δημιουργία του νέου ιστοτόπου μας, με ανανέωση του λογότυπου καθώς και το πρώτο newsletter. Το Project υπήρξε ιδιαιτέρως απαιτητικό, λόγω των περιορισμένων αρχικών δεδομένων. Παρόλες τις αντιξοότητες η δημιουργική ομάδα, υπερέβει εαυτόν και η ολοκλήρωση του site με την δημιουργία το logo υπήρξε άμεση και υποδειγματική. Αφουγκραστήκαν αμέσως τις ιδιαιτερότητες της ενασχολήσης μας και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό για των ενδιαφερόμενο. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί, θεωρούμε ότι ανέβασαν τον πήχυ όσον αφορά της εταιρείες του κλάδου μας.
Θα τους προτείναμε ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους και μη. Και η εταιρεία μας θα συνεχίσει την συνεργασία, γιατί το διαδίκτυο και η αγορά συνεχώς εξελίσσονται, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η ISOTOPON μπορεί όχι απλά να ακολουθήσει τις εξελίξεις, αλλά και να τις οδηγήσει.

Με εκτίμηση
Για την RepTech
Μαντζώρου Δέσποινα
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Όταν ξεκινήσαμε την εταιρεία iThunder ψάχναμε απεγνωσμένα για κατασκευή ιστοσελίδας και δεν βρίσκαμε πουθενά κάποια εταιρεία με αυτά που θέλαμε.
Στο isotopon βρήκαμε αυτό που θέλαμε, όμορφο design, φιλικό στον χρήστη, απλό όπως πρέπει να είναι σύμφωνα με τα νέα στάνταρ και σε απίστευτη τιμή.
Το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι είναι φανταστικό, αυξήσανε πολύ την πελατεία μας συν το ότι θέλουμε υπάρχει υποστήριξη άμεση από την εταιρεία.
Ένα μεγάλο μπράβο στο isotopon προτείνεται ανεπιφύλακτα.

 

Ιάσωνας Παππάς
Ithunder.gr
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας και Eshop / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Εμπιστευτηκα την εταιρεια isotopon για την κατασκευη του e-shop μου, μετα απο προσεκτικη ερευνα ημερων & εχοντας ρωτησει σε περιπου 20 εταρειες κατασκευης ιστοσελιδων...
Εξ' αρχης εντυπωσιαστηκα απο τις προηγουμενες δουλειες τους, οποτε δε δυσκολευτηκα να συνεργαστω μαζι τους, ειδικα μετα την εξαιρετικα ανταγωνιστικη προσφορα τους!
Η συνεργασια μας καθ' ολη τη διαρκεια σχεδιασμου ηταν αψογη! Αμεση απαντηση & επιλυση των οποιων απαιτησεων, μοντερνος σχεδιασμος λογοτυπου και εντυπωσιακο αποτελεσμα του e-shop! Ολα αυτα εντος των προθεσμιων και με bonus καποια προσθετα που μας ενσωματωσαν!
Σας συστηνω ανεπιφυλακτα να τους εμπιστευτειτε την προβολη σας στο διαδικτυο, καθως παρεχουν υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες και ουδεποτε υπηρξε προβλημα στην επικοινωνια μας, εστω και αν μας χωριζουν αρκετα χιλιομετρα!!
Συγχαρητηρια, συνεχιστε ετσι!!!!

 

Με εκτίμηση,
Κέλλυ Χατζηδημητρίου
Managing Director
(Σχεδιασμός και Aνάπτυξη Iστοσελίδας και Eshop / Σχεδιασμός λογοτύπου )

 

 

Η δημιουργία της ιστοσελίδας του ιατρείου μέσω του isotopon σταδιακά αύξησε τον αριθμό των ασθενών που επισκέπτοντατι το ιατρείο
αλλά και αξιολογήθηκε θετικά απο τους ήδη υπάρχοντες ασθενείς μου. Επίσης, η προβολή των επιστημονικών μου δραστηριοτήτων μέσω της ιστοσελίδας
έδωσε την δυνατότητα να γνωστοποιούνται άμεσα, εύκολα και διακριτικά στους ενδιαφερόμενους ασθενείς.
Η ενημέρωση της ιστοσελίδας του ιατρείου είναι εύκολη και μου δίνεται η δυνατότητα να διαθέτω χρόνο ώστε να εκλαικεύεται για να είναι όσον το δυνατό περισσότερο κατανοητή από τους ασθενείς και συγγενείς που ενδιαφέρονται κα είναι αντικειμενικά δύσκολο να κατανοούν σύνθετες ιατρικές εξελίξεις.

 

Γιάννης Γκιόζος
(Σχεδιασμός, Aνάπτυξη και Υποστήριξη Iστοσελίδας )

 

 

Όταν θελήσαμε να εκσυγχρονίσουμε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας Ikaros Star ήρθαμε σε επικοινωνία με αρκετές εταιρίες σχεδιασμού και φιλοξενίας.
Τελικά αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε την κατασκευή της στον κύριο Παναγιώτη Αρκομάνη και την εταιρια isotopon.com
Κατά την διάρκεια του έργου αυτού αλλά και μέτα την ολοκλήρωσή του έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο απο την ποιότητα της εργασίας όσο και από τις ανταγωνιστικές τιμές.
Ο κύριος Αρκομάνης έδειξε υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό, γνώση και προθυμία σε όσες αλλαγές χρειάστηκαν για να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας την μορφή που εμείς θέλαμε.
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την συνεργασία μας αυτή, ελπίζοντας να εχομαι μια μακροχρονη συνεργασια.-

Με φιλικους χαιρετισμους
Ζαχαριας Μαλαχιας
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

 

 

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας ξεκίνησε το ταξίδι του το 2012 στα δρώμενα της αγωνιστικής ποδηλασίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε πως ένα σημαντικό εργαλείο για την αναγνωρισημότητα του ομίλου είναι η ''κατασκευή ιστοσελίδας''. Συνεργαστήκαμε με τον κο Παναγιώτη Αρκομάνη ( συνεργαζόμαστε μέχρι και σήμερα- 2015) και μας δημιούργησε την σελίδα www.podilatikoskarditsas.gr. H αξιοπιστία, η αμεσότητα, η υπευθυνότητα, η γνώση, η ευγένεια και η χαμηλές τιμές της ISOTOPON είναι τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Την προτείνουμε σε όλες τις ομάδες και τους επαγγελματίες. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία

 

Με τιμή το ΔΣ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

 

 

Εξαιρετικη προθυμια, πολυ αρμονικη συνεργασια και μια πολυ ευστοχη επλογη απο key words που καταφεραν να αυξησουν σημαντικα την αναγνωσιμοτητα του website μου. Ενα μεγαλο ευχαριστω στην isotopon!

 

Μιχαλάκης Κωνσταντινος
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

 

 

Με τον Πάνο και την Isotopon συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Μας δημιούργησε την ιστοσελίδα www.athensdjs.gr όπως ακριβώς την ζητήσαμε και έκτοτε ανέλαβε και το hosting. Είναι ένας αξιόπιστος και υπεύθυνος συνεργάτης, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Όποτε χρειάστηκε να προσθέσουμε υλικό στην ιστοσελίδα, το αίτημα μας υλοποιήθηκε σωστά και με έμφαση στην λεπτομέρεια. Κατά καιρούς είχα προτάσεις από άλλες εταιρίες για να αλλάξω το hosting του site, όμως για μένα η αξιοπιστία ενός συνεργάτη είναι υπεράνω οποιασδήποτε «φθηνότερης τιμής».
Εμπιστευόμαστε την Isotopon και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε επαγγελματία που θέλει προσεγμένη δουλειά, σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή!

 

Αριστοτελης Θεοδωρου (athensdj.gr)
(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας)