Please enable JS

Ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα

Life beats down and crushes the soul, and art reminds you that you have one.

Stella Adler

Λογότυπο

eps και psd format

Επιστολόχαρτο

21x29,7 cm

Φάκελος

23x11 cm

Επαγγελματικές Κάρτες

5x9 cm ή 9x5 cm

 

 

To isotopon συμμεριζόμενο τις απαιτήσεις των καιρών, συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην ισχυροποίηση της θέσεως της εταιρείας σας στο επαγγελματικό γίγνεσθαι.

Η εταιρική ταυτότητα αφορά σε όλες τις πτυχές της επιχείρησή σας και διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη γενική εικόνα που αποκομίζει ο πελάτης. Η κατοχή μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας στις προσπάθειες επικοινωνίας και marketing είναι το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση της καλής φήμης της εταιρίας σας και στην δημιουργία του προφίλ της.

Τα παραπάνω στοιχεία παραδίδονται στις πλήρεις και ανεπτυγμένες τους μορφές. Το λογότυπο είναι γραμμικό και συμπεριλαμβάνει και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογες του (web, έγγραφα κλπ), το επιστολόχαρτο παραδίδεται και ως σχέδιο αλλά και ως πρότυπο Microsoft Word, έτσι ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση για οποιαδήποτε εφαρμογή (word, acrobat pdf κλπ). Ο φάκελος σχεδιάζεται στις τυπικές διαστάσεις 23x11 cm με την αίρεση προσαρμογής σε οποιεσδήποτε άλλες διαστάσεις. Οι επαγγελματικές κάρτες παραδίδονται και στην τελική τους μορφή αλλά και σε κενή στοιχείων μορφή.
Συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης καθώς και πλήρες χρωματολόγιο (CMYK και RGB).

 

Έντυπα

Το έντυπο, είτε πρόκειται για εταιρικό προφίλ είτε για το αντίστοιχο προιοντικό αποτελεί ένα βασικό μέσο επικοινωνίας με τους υποψήφιους πελάτες αλλά και τους λοιπούς stakeholders (προμηθευτές, συνεργάτες, χρηματοδότες κ.τ.λ.) της εταιρίας σας. Το σχέδιο του είναι σημαντικό για να «τραβήξει» την προσοχή, είναι όμως το κείμενό του που θα «πουλήσει» τελικά είτε την εταιρία σας είτε τα προϊόντα της. Είναι απαραίτητο τα δύο αυτά στοιχεία να συνδυάζονται αρμονικά και να συνάδουν με το προφίλ που επιθυμείτε για την εταιρίας σας.

Επιστολόχαρτα, φάκελοι και επαγγελματικές κάρτες

Τα επιστολόχαρτα, οι φάκελοι και οι επαγγελματικές κάρτες της εταιρίας σας θα πρέπει να αναδεικνύουν το profile της τελευταίας και να συμβάλλουν στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για αυτή. Τα σχέδιά τους είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε συνάφεια μεταξύ τους και για αυτό το λόγο πραγματοποιούνται συνήθως ταυτόχρονα.

Λογότυπο

Κάθε επικοινωνιακή ενέργεια στην οποία προβαίνετε για την εταιρία σας έχει ως κεντρικό της σημείο το λογότυπο (εμπορικό σήμα) της τελευταίας. Αν το λογότυπο σας λοιπόν είναι σωστά σχεδιασμένο αυξάνεται σημαντικά η αποτελεσματικότητα των επικοινωνιακών ενεργειών της επιχείρησής σας και κατά συνέπεια η επένδυση που έχετε κάνει για αυτές. Το λογότυπό σας πρέπει να επικοινωνεί με σαφήνεια το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας σας, να διακρίνεται από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού, να μπορεί εύκολα και οικονομικά να χρησιμοποιηθεί για εκτυπώσεις, και να ταιριάζει με ποικιλία χρωματικών φόντων (backgrounds).

 

Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν και με εκτυπωτικές λύσεις, έτσι ώστε να έχετε πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, εύκολα και γρήγορα.
Το isotopon συνεργάζεται με κορυφαία καταστήματα εκτυπώσεων στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ανάγκη σας.

Το τελικό προιόν, προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, είτε πρόκειται για ανασχεδιασμό, είτε για ολοκληρωμένη καινούργια εκδοχή.

Σε αυτή την κατηγορία ο ενδιαφερόμενος, αρχικά, έχει στην διάθεσή του πληθώρα επιλογών ενώ τελικά η επιλογή περιορίζεται σε 2 εναλλακτικά σενάρια με το επικρατέστερο να είναι πραγματοποιήσιμο άμεσα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ   ΜΕ ΤΟ ISOTOPON