2
Δεκέμβριος 2016

Στατιστικά digital marketing για το 2016

Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά σίγουρα δίνουν τον τόνο και τον βηματισμό σε ότι αφορά το digital marketing αλλά και γενικότερα την προώθηση και την σχεδιαστική προσέγγιση των ιστοσελίδων.

Ας πάμε λοιπόν, να δούμε μερικούς αριθμούς που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα το internet και να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα το marketing της ιστοσελίδας σας ή της επιχείρησής σας.

Το Google κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 70% στην παγκόσμια κοινότητα των αναζητήσεων.
Το Youtube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, μετά το ίδιο το Google. Είναι δηλαδή μεγαλύτερη από Bing, Yahoo, ask και AOL!
Πραγματοποιούνται περίπου 12.000.000.000 αναζητήσεις κάθε μήνα.
Υπάρχει 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρξει θετικό ROI (Return On Investment) στην ιστοσελίδα σας εάν βάλετε ως προτεραιότητα μια ενότητα blog σε αυτήν!
Οι επιχειρήσεις που διατηρούν blog στην ιστοσελίδα τους, λαμβάνουν 97% περισσότερα links από αυτές που δεν έχουν blog!
60% των επιχειρήσεων αναφέρουν πλέον ότι η πολιτική βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης (SEO) που έχουν για την ιστοσελίδα τους, συμβαδίζει με την πολιτική περιεχομένου που έχουν!
12 νέα μέλη προστίθενται κάθε δευτερόλεπτο σε κάποιο Social Media. Αυτό μεταφράζεται σε 1.000.000 καινούργιους χρήστες κάθε ημέρα!
76% των διαφημιστών χρησιμοποιούν τα Social Media για την προώθηση των ιστοσελίδων που αναλαμβάνουν.
Οι συνολικοί χρήστε τους internet παγκοσμίως, προσεγγίζουν το αστρονομικό νούμερο των 3.125.000.000!!!

Αν όλα αυτά σας μπέρδεψαν, μην ανησυχείτε! Είναι φυσιολογικό αλλά σας δίνετε μια εικόνα του πόσο σημαντική είναι η ιντερνετική παρουσία της επιχείρησής σας και πόσο σπουδαίο ρόλο μπορεί να παίξει η εταιρική σας ιστοσελίδα.
Καλέστε μας στο 2441 500500 για να συζητήσουμε και την δική σας ιδέα ή για να σας βοηθήσουμε να ενδυναμώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο

TOP

Inquiry