5
Ιούνιος 2020

Η σημασία της υποστήριξης σε ένα eshop (το τέλος του Magento 1)

Μπορεί το eshop σας να σταματήσει να δέχεται πληρωμές από την μια στιγμή στην άλλη; Και αν μπορεί κάποιος να πληρώσει, για ποιο λόγο έχετε eshop; Γιατί ίσως δεν έχετε υποστήριξη;

Στο τέλος του Ιουνίου 2020 η VISA σταματάει την επίσημη υποστήριξη του Magento 1.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την παραπάνω έκδοση της πλατφόρμας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, είναι ζωτικής σημασίας το άμεσο migration στο Magento 2 έως το τέλος του Ιουνίου 2020.

Το migration στο version Magento 2 αναφορικά με την επιχείρησή σας διασφαλίζει τα εξής:

– Η επιχείρησή σας θα θωρακιστεί σε σχέση με κινδύνους ασφαλείας και hacking

– Θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος κάνοντας πλήρη χρήση των διατιθέμενων extensions & plug-ins.

– Η επιτυχής μετεγκατάσταση σε Magento 2 έως τον Ιούνιο του 2020, θα εξασφαλίσει την συνεχή πιστοποίησή σας κατά τα πρότυπα του PCI DSS.

Εάν λοιπόν, έχετε ένα eshop στημένο (και ίσως παρατημένο) σε Magento 1 και δεν έχετε υποστήριξη από κάποια ομάδα/εταιρεία, στο τέλος του Ιουνίου 2020 το eshop σας θα σταματήσει να λειτουργεί (χωρίς πληρωμές, πρακτικά αυτό σημαίνει).
Η αναβάθμιση του Magento είναι εξαιρετικά περίπλοκη το δε migration μπορεί να αποδειχθεί επίπονο και πολυέξοδο, ειδικά αν έχετε να αναβαθμίσετε την εγκατάσταση σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μην αφήνετε στην τύχη της, την λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Φροντίστε να έχετε την κατάλληλη υποστήριξη από εταιρεία που έχει ομάδα αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις και να βρούμε μαζί το καλύτερο πακέτο υποστήριξης που θα ταιριάξει με τις ανάγκες του eshop σας.

TOP

Inquiry